Novetats juvenils de maig

Novetats juvenils de maig

25 de abril de 2018

També tenim moltes ganes de presentar-vos una nova edició del clàssic de Jane Austen, Orgullo y prejuicio il·lustrat per Maria Hesse, una preciositat de llibre i un clàssic, considerada una de les primeres comèdies romàntiques, que us endinsarà en el món de la literatura clàssica.

Traïció a Izman / Alwyn Hamilton
Ha passat prop d’un any des que l’Amani i els rebels van guanyar la batalla de Fahali. L’Amani, «la Bandida d’Ulls Blaus», ha esdevingut un mite gràcies als seus poders. El missatge del Príncep Rebel s’ha estès per tot el desert. La situació sembla descontrolada. Quan una trobada casual per sorpresa es converteix en un segrest brutal, l’Amani descobreix que ha sigut objecte d’una cruel traïció.

Orgullo y prejuicio / Jane Austen ; traducción de Ana Mª Rodríguez ; ilustraciones de María Hesse.
Una de les històries d'amor més captivadores de la història i un clàssic de la literatura universal.
La família Bennet té cinc filles, així que l'arribada al veïnat de Mr Bingley, un jove ric i solter, és tot un esdeveniment. Mentre Mr. Bingley s'embadaleix amb Jane, la major de les germanes, l'altiu Mr. Darcy i l'alegre Elizabeth aviat s'embranquen en una sèrie de desdenys i malentesos que hauran de reconèixer i afrontar per poder assolir la felicitat.

Tortugues camí avall / John Green ; traducció de Scheherezade Surià
L'Aza, una noia de setze anys, mai no s'havia plantejat resoldre el misteri del fugitiu multimilionari Russell Pickett, però hi ha en joc una recompensa de cent mil dòlars i la seva millor amiga, l'audaç Daisy, està ansiosa per investigar. Així, juntes naveguen entre la curta distància i alhora les àmplies divisions que les separen d'en Davis, el fill de Russell Pickett. L'Aza ho està intentant. Mira de ser una bona filla, una bona amiga, una bona estudiant i potser també una bona detectiva, mentre viu dins de l'espiral cada cop més estreta dels seus propis pensaments.

I a més...
La Belle sauvage / Philip Pullman
El Misteri del llibre de cant gregorià / Pere Estelrich i Massutí
El Pez número catorce / Jennifer L. Holm
El Único recuerdo de Flora Banks / Emily Barr ; traducción del inglés de Patricia Antón de Vez
La Ciutat secreta del Toubkal / Francesc Puigpelat
T'estaré esperant / Aina Li