Novetats juvenils de març

Novetats juvenils de març

23 de febrer de 2018

Com cada mes, tornem a presentar-vos les últimes incorporacions a la secció juvenil de la biblioteca. Pel mes de març teniu novetats comercials, thrillers que us deixaran  enganxats a cada pàgina, la tercera part d’una saga amb milers de lectors a tot el món i un llarg etc.
No us desvetllarem totes les aventures, feu un cop d’ull a cada una i veniu a descobrir-les a la biblioteca. Recordeu que teniu una secció només pensada per a vosaltres a la planta baixa.

Allò de l'avi / Anna Manso
“La meva vida s'ha convertit en un embolic de dimensions còsmiques. Ja no tinc ni idea de qui sóc. Només sé que pertanyo a l'espècie humana, em dic Salva, tinc setze anys, i sóc al sofà de casa, concentrat. Vull fer memòria i tirar uns mesos enrere, quan encara era feliç. Abans que passés allò de l'avi i ser feliç resultés impossible.”
La història narrada en primera persona d’un jove que veu com la seva vida canvia quan el seu avi, a qui s’estima molt i que té una gran posició econòmica i social, és acusat de frau. Com viuen els joves d’avui dia els casos de corrupció? Quins pensaments els genera? En aquesta novel·la, guanyadora del Premi Gran Angular de novel·la juvenil, descobrirem que els joves també viuen les grans notícies que deixen a la societat perplexa.

La Banda dels terrats / Katherine Rundell ; traducció de Carles Andreu Saborit.
“Tothom al voltant de la Sophie li diu que els seus pares van morir en un naufragi. Però ella està convençuda que la seva mare en va sobreviure. Quan ningú la creu, la Sophie decideix anar a buscar-la i demostrar que els altres estan equivocats. Fugint de les autoritats, coneix en Matteo, un noi funambulista que viu amb la seva banda als terrats de París. Junts descobriran els secrets de la ciutat, però seran capaços de trobar la mare de la Sophie abans que sigui massa tard?”
Un viatge trepidant ple d’aventures, que té com a tema principal l’esperança. La protagonista de la història sorteja els obstacles que es va trobant perquè creu en ella mateixa i en les fites que vol aconseguir. L’esperança de trobar la seva mare l’encoratja a seguir i no davallar. Durant el camí coneix el valor de l’amistat, la llibertat i la capacitat que tots tenim de sobreviure, costi el que costi.
Lectores i lectors somiadors, no us la perdeu!

I a més...
Una Corte de alas y ruina / Sarah J. Maas
Diari del tot verídic d'un indi a mitja jornada / Sherman Alexie
Mirror, mirror / Cara Delevigne amb Rowan Coleman
Què sents quan no sents res / Víctor Panicello
El Sótano / Natasha Preston
Tu sí que em coneixes / Nina LaCour i David Levithan ; traducció d'Anna Llisterri