Novetats a la secció de pares i mares

Novetats a la secció de pares i mares

11 de novembre de 2017

La familia, la primera escuela de las emociones / Mar Romera
Mar Romera exposa les dificultats i els conflictes més comuns que pares i mares es poden trobar durant el procés d'aprenentatge dels més petits, i proposa formes d'actuar que ajudaran en les relacions entre pares i fills per augmentar la seva capacitat d'anàlisi i d'actuació .

Costura chic para niños: 20 diseños infantiles únicos y divertidos / Ruriko Yamada
Recordes aquelles meravelloses peces fetes a mà que portaves quan eres petit? Et ve de gust fer amb les teves pròpies mans la roba que més t'agrada per als teus fills i que no trobes a les botigues? Ara pots fer-ho! Crea en un obrir i tancar d'ulls un guarda-roba d'estil modern i informal per als més petits estalviant temps i diners.

Niños sobreestimulados: cómo educarlos con calma y protegerlos de los peligros que esconden la tecnología / Alicia Banderas
Actualment tenim un gran afany per sobreestimular als nostres fills perquè siguin millors o més intel·ligents. L'ímpetu que molts pares tenen perquè els seus fills adquireixin majors destreses, habilitats i capacitats, lluny de perseguir aquest objectiu, pot minvar la seva salut. I les noves tecnologies han agreujat el problema.

El Arte de ordenar para niños: cómo el orden desarrolla las capacidades de los más pequeños / Marie Kondo
Quan a un nen no se li ha ensenyat encara a ordenar, no significa que no pugui sinó que no sap com fer-ho. Per això, hem d'ensenyar, i el millor mètode és anar pas a pas. Aquest llibre parla d’ «ordenar» i mostra tècniques concretes adaptades a diferents edats. També explica per què ordenar és una cosa que ajuda a que els nostres fills desenvolupin diferents capacitats, ja que els proporciona eines per viure una vida plena i feliç en societat.