Novetats per a nois i noies

Novetats per a nois i noies

25 de gener de 2018

Els Menjamitjons / Pavel Srut ; Galina Miklínová
Molts de nosaltres cada dia a l’hora de vestir-nos ensopeguem amb el mateix problema: per més que remenem, al calaix només trobem mitjons desaparellats. Què o qui és responsable de la desaparició dels mitjons? Aquest llibre ens revela el secret d’unes misterioses criatures anomenades «menjamitjons». Amb molt d’humor, trapelleries, aventures, personatges bons i malvats ens endinsem en el món dels menjamitjons.

No llegiré aquest llibre / Jaume  Copons; Òscar Julve
En Juls no vol llegir el llibre que li ha donat la seva mestra, però no hi té res a fer. De molt mal humor, comença a llegir i, a mesura que avança la lectura, critica tot el que li molesta del llibre: els recursos que utilitzen els autors, els personatges, la lletra... No para de queixar-se fins que la Lia, la protagonista del llibre que llegeix, surt del paper i li diu quatre coses. Quin caràcter!

L'Ot i els gegants de gel / Neil Gaiman ; il·lustracions de Chris Riddell
En les profunditats d’un hivern que semblava que no tingués fi, l’Ot no acabava de sentir-se bé del tot. Només tenia una destral vikinga per recordar el seu pare i una cama una mica coixa per recordar les seves pròpies peripècies. Per això, una matinada fosca i gelada, es va posar roba ben gruixuda, va pispar una penca de salmó i, amb la seva crossa i la destral, se’n va marxar cap enllà enmig de la neu…

I a més…
El desván / Saki
El sembrador d'estrelles / Rodolfo del Hoyo ; il·lustrat per Laura Borràs
Un noi anomenat Nadal / Matt Haig ; il·lustracions de Chris Mould