Pelis noves per a infants

Pelis noves per a infants

03 de gener de 2018

La vida de Calabacín / una película de Claude Barras
“Calabacín” és un nom estrany per a un nen de 9 anys, encara que la seva història és sorprenentment universal. Després de la sobtada mort de la seva mare, Carbassó es fa amic d'un simpàtic policia, Raymond, que l'acompanya a la seva nova llar d'acollida amb altres orfes de la seva edat. Amb l'ajuda de Raymond i dels seus nous amics, Carbassó aprendrà a estimar i a confiar en els altres.

El castillo en el cielo / una película de Hayao Miyazaki
Una aeronau llisca sobre un mar de núvols, en una nit de lluna plena. Muska, un agent secret del govern, acompanya una noia anomenada Sheeta a la fortalesa de TEDIS. De sobte la nau és atacada pels pirates que, igual que el govern, busquen el secret de la pedra màgica de levitació que Sheeta porta al voltant del coll. La pedra és la clau que obrirà les portes de la Fortalesa celeste, una illa flotant enmig del cel creada per una misteriosa raça que fa molt de temps va desaparèixer del planeta.

Nocturna: una aventura mágica / dirigida por Adrià García, Víctor Maldonado
Una inesperada apagada d'estrelles amenaça de deixar la nit sumida en la més profunda foscor. Tim, un nen espantadís que viu en un orfenat, s'omplirà de valor per resoldre aquest desastre enfrontant-se a la seva pròpia ombra que és fruit de les seves pors.

Ballerina / una película de Éric Summer y Éric Warin
Felicia és una nena que, després de perdre als seus pares, viu en un orfenat a Gran Bretanya. La seva passió és la dansa i somia amb convertir-se en una ballarina professional. Per aconseguir-ho s'escapa amb l'ajuda del seu amic Víctor i viatja fins a París. Allà es farà passar per una altra persona per aconseguir entrar com a alumna de la Grand Opera House i així lluitar per tenir la vida que desitja.

Neu i els arbres màgics
Les quatres històries que composen aquest film s’inicien amb “Tigres enfilats”, protagonitzada per un nen molt mandrós que amb el seu enginy posarà les feres a la seva mercè. A “El petit brot” s’explica la història d’una nena i la seva roba màgica. “One, two, tree” conta les aventures d’un arbre que un bon dia es posa a caminar. Per últim, a “Neu” uns nens que van d’excursió queden atrapats per una tempesta sobtada de neu, i en Filemó descobrirà que una família esquimal s’ha instal·lat a prop de casa seva.

Robo-dog  / dirigida por Jason M. Murphy
El millor amic d’en Tyler, un noi d’ 11 anys, és el seu fidel gos Dog. Quan Dog mor tràgicament en un accident, el pare del noi, Tom, un inventor una mica sonat, decideix crear un nou gos robòtic idèntic a Dog però amb sorprenents capacitats mecàniques afegides que faran les delícies d’en Tyler i de tots els que es troben amb el Robo-Dog.

I a més....

Doraemon y el reino perruno / director: Yakuwa Shinnosuke
Juegos intergalácticos / directed by Cecilia Aranovich Hamilton
Ribbit / dirigida por Chuck Powers
Astèrix / René Goscinny, Albert Uderzo
Orm en el reino de las nieves / una película de Aleksey Tsitsilin
Anastasia / producida y dirigida por Don Bluh y Gary Oldman
Robo-dog / dirigida por Jason M. Murphy
La aldea escondida / directed by Kelly Asbury
Monster trucks / directed by Chris Wedge
Los Supersónicos y W : robo-wrestlemania / directed by Anthony Bel