ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Puja al tren!

03 de desembre de 2018

Les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf convoquen per tercer any, un concurs de lectura destinat als nois i noies d’entre 9 i 13 anys, amb la voluntat de fomentar actituds positives a l’entorn de la lectura en la franja d’edat on les biblioteques detecten que davallen els hàbits lectors.

Aquesta iniciativa començarà el dia 11 de desembre i finalitzarà al mes de juny del 2019.

Ep! Que no veus que el tren és a punt de marxar?  PUJA AL TREN!

Tu ets qui tria on vols anar i per on vols passar. Què no saps de què va?  Doncs aquí van unes indicacions:  

1. Tria la teva destinació destinació:

La línia taronja és on circula el tren de l’aventura. Hauràs d’ajudar a resoldre els misteris més enrevessats i estar disposat a viure les aventures més al·lucinants.

La línia verda és la via de la realitat, de l’experiència. És el trajecte per a persones com tu, històries de nens de la teva edat, que viuen vides normals i els passen coses normals.

La línia blava és la del terror .Estàs disposat a passar por? Hauràs de compartir vagó amb els peronatges més sinistres de la literatura,… Però us assegurem un viatge inoblidable.  

La línia lilaens porta a les estacions dels Clàssics. Llibres d’abans i de sempre, que ens faran descobrir perquè les històries perduren en el temps.

2. Un cop triat el teu viatge, agafa el bitllet, el mapa i escull estació.  La biblioteca anirà marcant al teu bitllet a cada estació que passis, es dir, cada llibre que hagis llegit. I per confirmar-ho hauràs de respondre un enigma. Recorda que pots canviar de línia sempre que vulguis per anar a l’estació que vulguis. Entre tots els viatgers sortejarem un MEGA regal!

Accessibilitat