Notícia

Puja al tren!

03 de desembre de 2018

Les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf convoquen per tercer any, un concurs de lectura destinat als nois i noies d’entre 9 i 13 anys, amb la voluntat de fomentar actituds positives a l’entorn de la lectura en la franja d’edat on les biblioteques detecten que davallen els hàbits lectors.

Aquesta iniciativa començarà el dia 11 de desembre i finalitzarà al mes de juny del 2019.

Ep! Que no veus que el tren és a punt de marxar?  PUJA AL TREN!

Tu ets qui tria on vols anar i per on vols passar. Què no saps de què va?  Doncs aquí van unes indicacions:  

1. Tria la teva destinació destinació:

La línia taronja és on circula el tren de l’aventura. Hauràs d’ajudar a resoldre els misteris més enrevessats i estar disposat a viure les aventures més al·lucinants.

La línia verda és la via de la realitat, de l’experiència. És el trajecte per a persones com tu, històries de nens de la teva edat, que viuen vides normals i els passen coses normals.

La línia blava és la del terror .Estàs disposat a passar por? Hauràs de compartir vagó amb els peronatges més sinistres de la literatura,… Però us assegurem un viatge inoblidable.  

La línia lilaens porta a les estacions dels Clàssics. Llibres d’abans i de sempre, que ens faran descobrir perquè les històries perduren en el temps.

2. Un cop triat el teu viatge, agafa el bitllet, el mapa i escull estació.  La biblioteca anirà marcant al teu bitllet a cada estació que passis, es dir, cada llibre que hagis llegit. I per confirmar-ho hauràs de respondre un enigma. Recorda que pots canviar de línia sempre que vulguis per anar a l’estació que vulguis. Entre tots els viatgers sortejarem un MEGA regal!

Accessibilitat