Notícia

Punt de llibre de Festa Major

06 de agost de 2018

Coincidint amb la Festa Major de Vilafranca, la Biblioteca Torras i Bages celebra el seu 84è aniversari amb el vuitè lliurament de la col·lecció de punts de llibre on la il·lustració està relacionada amb Vilafranca i la comarca del Penedès.

Enguany els Administradors de la Festa Major han col·laborat en aquesta iniciativa, encarregant el disseny de portada del punt de llibre als alumnes de l’Escola Delta – Espiga que han interpretat els balls del seguici festamajorenc.

Acompanyant aquesta imatge, en el revers del punt, es dóna informació sobre el fons digital antic que es pot trobar a través de la plataforma Trencadís.

A les biblioteques públiques vetllem per la conservació i la difusió del llegat cultural local. La digitalització és un recurs que apropa aquests documents antics i delicats al públic en general d’una manera àgil i segura.

Entre altres publicacions referents a Vilafranca i la comarca, podem trobar al Trencadís els programes de Festa Major de 1939 a 1960.

Del punt de llibre s’han editat 1.000 exemplars que seran repartits de forma gratuïta a la mateixa biblioteca, a partir del 16 d’agost.

Accessibilitat