Recomanacions de lectures per a infants

Recomanacions de lectures per a infants

06 de febrer de 2018

Lectures per a infants que ens han arribat de les editorials, gràcies a Susana Peix i al seu programa Memôria de Peix.

Monos en la cara / Joana Corbata & Mar Borrajo
Àlbum il·lustrat que ens narra un passeig per una ciutat qualsevol aportant una mirada més “animal”. Us recomanem que us endinseu en la seva història plena de figures geomètriques i colors vistosos.
Publicat per “Piscina, un Petit Oceà”. 

La Cistella / Jean Leroy ; Matthieu Maudet
La Bruixa, la filla i el llop / Jean Leroy ; Matthieu Maudet.
Dues històries que ens faran preguntar-nos si realment els dolents són sempre els més dolents de tot. Però també ens fan preguntar-nos coses com: un llop i una bruixa poden fer de pares d’una nena? Si voleu saber la resposta a aquestes preguntes ja podeu trobar els dos llibres disponibles a la nostra biblioteca. Dues publicacions en forma de llibre de lectura que ajuda als més petits que ja comencen a llegir històries ells sols.
Publicat per “Animallibres”. 

¿Qué está pasando allá arriba? / Jazmin Villagrán
Tres granotes salten sobre el sostre d’una casa quan se n’adonen de que un porquet els està intentant imitar. A les granotes els agradarà que un porc intenti imitar-les? Ho aconseguirà el porquet? Una història divertida sobre la capacitat de superar-nos i les amistats que poden sorgir de les experiències més fantàstiques.
Publicat per “Ekaré”. 

1. 2. 3-- ja! : els rècords esportius dels animals/ [text:] Pascale Hédelin ; [il·lustracions:] Amélie Falière
Llibre de gran format pels amants dels animals. Entre aquestes pàgines podreu descobrir desenes de curiositats sobre les capacitats físiques de bèsties de tot tipus. De fàcil lectura perquè cada pàgina imita el podi d’un tipus de prova: cursa de fons, natació, salt d’alçada, etc. Així sabràs qui guanya la medalla d’or, de plata o de bronze en patinatge per exemple! No us el perdeu, un llibre per divertir-se aprenent.
Publicat per “Editorial Joventut”.

El Banyador de flors / text de Marta Rodríguez Bosch ; il·lustracions de Susana Pérez Barrera.
El llibre que us recomanem avui és una petita joia il·lustrada que ja forma part del nostre petit racó de Les estrelles de la sala infantil. Aquest preciós àlbum il·lustrat és un recull d’algunes de les flors que podem trobar al llarg de tot l’any, estació rere estació. Acompanyades d’un text poètic i càlid, les imatges de cada pàgina són unes representacions de tonalitats suaus i plenes dels detalls de cada flor. Una lectura visual que ningú s’hauria de perdre.
Publicat per “SD”.