Notícia

Sílvia Amigó Cuscó

23 de març de 2018

Sílvia Amigó Cuscó (Sant Cugat Sesgarrigues, 1965). Escriptora i poeta penedesenca, la seva inclinació i vocació per tot el relacionat amb la creació poètica l'ha dut a organitzar, produir i realitzar recitals poètics arreu del país.

És autora dels textos de les cançons dels darrers discs del músic i guitarrista Toti Soler. L'any 2010 va veure publicat el seu primer llibre de poemes  L'ara ets tu i també els textos del catàleg Variacions florals del pintor vilafranquí Fèlix Plantalech.
Amb el llibre Respirar per la ferida Sílvia Amigó ens porta a concentrar-nos i penetrar en el significat de les paraules amb un llibre entre la poesia i la filosofia. Disset textos per respirar a glopades i frases que cal subratllar amb les ungles.   

Bibliografia

Biografia

  • Lluís Cercós, Jordi Tort: retrats de present. Diónysos Vilafranca del Penedès: Museu de Vilafranca, 2001- Núm. 8/9 (estiu 2005), p. 66-72

Història/Alt Penedès

  • Sant Cugat Sesgarrigues de prop. Textos: Sílvia Amigó (coord.), Pep Forns, Daniel Sancho; fotografies: Eduard Amigó, Domènec Freixedes, Agustí Iglesias. Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, 2006

Poesia

  • L'Ara ets tu.  Edicions i Propostes Culturals Andana, 2010
  • Variacions florals. Plantalech; text de Sílvia Amigó Cuscó. Ramon Robert, 2010
  • Respirar per la ferida. Viena, 2013
  • Ma. Viena Edicions, 2019

Consulteu la bibliografia que podeu trobar a la nostra Biblioteca en aquest enllaç.

 

Accessibilitat