Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Sílvia Amigó Cuscó

23 de març de 2018

Sílvia Amigó Cuscó (Sant Cugat Sesgarrigues, 1965). Escriptora i poeta penedesenca, la seva inclinació i vocació per tot el relacionat amb la creació poètica l'ha dut a organitzar, produir i realitzar recitals poètics arreu del país.

És autora dels textos de les cançons dels darrers discs del músic i guitarrista Toti Soler. L'any 2010 va veure publicat el seu primer llibre de poemes  L'ara ets tu i també els textos del catàleg Variacions florals del pintor vilafranquí Fèlix Plantalech.
Amb el llibre Respirar per la ferida Sílvia Amigó ens porta a concentrar-nos i penetrar en el significat de les paraules amb un llibre entre la poesia i la filosofia. Disset textos per respirar a glopades i frases que cal subratllar amb les ungles.   

Bibliografia:
L'Ara ets tu.  Edicions i Propostes Culturals Andana, 2010
Respirar per la ferida. Viena, 2013
Variacions florals. Plantalech; text de Sílvia Amigó Cuscó.  Ramon Robert, 2010
Sant Cugat Sesgarrigues de prop. Textos: Sílvia Amigó (coord.), Pep Forns, Daniel Sancho; fotografies: Eduard Amigó, Domènec Freixedes, Agustí Iglesias. Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, 2006
Lluís Cercós, Jordi Tort: retrats de present. Diónysos Vilafranca del Penedès: Museu de Vilafranca, 2001- Núm. 8/9 (estiu 2005), p. 66-72