Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Tornen les exposicions Fet per mi

07 de octubre de 2020

Després dels mesos de confinament, de mica en mica la Biblioteca torna a oferir tots els serveis als usuaris.

Hem iniciat novament les exposicions de manualitats que anomenem Fet per mi, a la sala de revistes.

Aquestes exposicions es fan per a promoure el fons documental dedicat a les manualitats, que podeu trobar a la sala de revistes i per donar conèixer persones que tenen dots artístics, a les que oferim aquest espai perquè puguin exposar una mostra de les seves creacions.
Animem als artistes de Vilafranca i comarca a exposar el vostre art!

Aquest mes d’octubre es fa amb motiu del cinquè aniversari del Banc del Temps de Vilafranca.
Promogut per l’Ajuntament de Vilafranca, consisteix un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones, que pren com a unitat de valor i de canvi: el temps. La mesura dels intercanvis és l’hora, amb independència del tipus de serveis que s’intercanviïn.

Gràcies al Banc de temps es fomenten noves formes de convivència i relació basades en la participació, intercanvi i xarxes de cooperació. Es valora a les persones i s’afavoreix al seu empoderament tant a nivell personal com professional. Formar part del Banc de temps de Vilafranca permet disposar d’oportunitats per incrementar la xarxa de contactes,  facilitar l’accés al món laboral, millorar el grau d’ocupabilitat, però sobretot, afavoreix la qualitat de vida de les persones.

Enllaç a la web de l’Ajuntament