ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Totes unes joies

10 de novembre de 2016

Dos d’aquests llibres són contes clàssics com l’Alícia i el conte de Pinotxo i l’altre és un conte que recull històries sobre 15 gats molt diferents. Tots tres llibres són obres d’art que no només s’han de llegir, s’han de viure, s’han d’experimentar. Només fent un petit cop d’ull ens hem emocionat amb tots ells.

Retratos gatunos / Sébastien Perez i Benjamin Lacombe. Edelvives, 2015
Llibre de poemes il·lustrat en el que el duet Pérez i Lacombe retraten la personalitat de 15 gats amb talents, capricis i obsessions que els acosten més que mai al gènere humà. Graciosos, afectuosos, testarruts, una mica maquiavèl·lics i, per suposat, molt independents.

Les Aventures del Pinotxo / Carlo Collodi i Roberto Innocenti Kalandraka, 2015
Com a qualsevol nen al Pinotxo li agrada fer trapelleries, desobeir i estudiar més aviat poquet. També li agrada fer allò que li ve de gust sense preocupar-se de les conseqüències. Però en Pinotxo no és pas un nen com els altres...

Alícia / Lewis Carroll  Sir John Tenniel, Harry Theaker i Diz Wallis. Baula, 2015
L’any 1865 es va publicar per primera vegada l’obra mestra de Lewis Carrol, Alícia al país de les meravelles. Aquesta excepcional edició d’aniversari reprodueix fidelment aquell text i la seva continuació, A través del mirall i allò que l’Alícia hi va trobar, traduïts ambdós per Salvador Oliva. La curiosa Alícia, el Conill Blanc, la Reina de Cors o el Barreter figuren entre els personatges més estimats i més emblemàtics de la literatura. Les magnífiques il·lustracions originals de Sir John Tenniel, acolorides per Harry Theaker el 1911 i per Diz Wallis el 1995, i una exquisida enquadernació converteixen aquest llibre en un veritable regal.

Accessibilitat