Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Anem al Liceu!

29 de gener de 2020

“Figaro qua, Figaro là”..., no és mai a la seva barberia. I, no obstant això, qui no desitjaria tafanejar entre les seves coses? Descobrir els seus trucs i els milers d’objectes que hi amaga? L’autèntic negoci de Figaro està al carrer, a la realitat que l’envolta. Sap manipular amb astúcia  i saviesa, amb la subtilesa de la seva ment (com un volcà!) i l’esperit sempre a punt.

El proper dissabte 22 de febrer a les 12h anirem al Gran Teatre del Liceu a veure l’òpera "El Jove Barber de Sevilla" de Gioachino Rossini.
L'activitat està emmarcada dins el projecte Petit LiceuBib i compta amb el suport del Gran Teatre del Liceu i la Generalitat de Catalunya.

L'activitat està pensada per a famílies amb infants a partir de 8 anys tot i que el infants a partir de 6 anys també podran assistir-hi. 
Tenim molt poques entrades a un preu de 10.40€ per persona (adults i infants paguen el mateix) i, per aconseguir-les, heu de passar per la Sala infantil de la Biblioteca Torras i Bages. Teniu temps fins el proper dilluns 3 de febrer.

Animeu-vos!