Notícia

De la biblioteca al Liceu!

11 de abril de 2019

La biblioteca us proposa participar en el projecte LiceuBib que porta el món de l'òpera a les biblioteques públiques. Es tracta d’un club de lectura molt especial i ple d’avantatges per als amants d’aquesta disciplina.

En aquesta primera edició del LiceuBib a la Torras i Bages, els participants aniran al Gran Teatre del Liceu a veure Tosca, de Giacomo Puccini per només 90€ i prèviament gaudiran de la conferència del musicòleg i crític Pol Avinyó que farà una introducció a Tosca i proposarà textos recomanats.

Si us agrada l’òpera o voleu descobrir-la, apunteu-vos a LiceuBib.

Data límit per inscriure’s i per fer el pagament de les entrades: 6 de maig de 2019.

Informació i reserves a: b.vilafranca.tb@diba.cat o al telèfon 93 890 40 30.

 

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu col·laboren per a la difusió i promoció de la cultura operística, oferint una proposta i recursos adreçada als clubs de lectura que tenen lloc a les biblioteques públiques de tot el territori català.

Les biblioteques participants a LiceuBib reben de part del Servei de Biblioteques els lots de llibres i audiovisuals per als clubs, seleccions de recursos d'utilitat i un reforç de les seves col·leccions d'òpera. Per la seva banda, el Liceu els proporciona una conferència d’introducció a cada obra operística i ofereix avantatges per assistir a les representacions de les òperes.

Agenda LiceuBib:

Dilluns 27 de maig, a les 19h a la Biblioteca Torras i Bages
Conferència introductòria de l’òpera a càrrec de Pol Avinyó, del Gran Teatre Liceu.

Dijous 13 de juny, a les 20h
Sortida al Gran Teatre Liceu per veure la representació de l’òpera Tosca de Puccini.
Preu: 90€