Notícia

Novetats còmic - estiu 2023

25 de juliol de 2023

Aquestes són les novetats de còmics.
Esperem que en gaudiu.

Strange adventures / Tom King, guion ; Mitch Gerads y Evan "Doc" Shaner, dibujo
Adam Strange és l'heroi del planeta Rann, un home famós a tota la galàxia per la seva valentia i el seu honor. Després de liderar la seva llar adoptiva fins a la victòria en una gran guerra planetària, Adam i la seva esposa Alanna es retiren a la Terra, on són rebuts amb crits, premis i desfilades. Però no tot és tan feliç i bonic com sembla, ja que les decisions que va prendre Adam durant les batalles a Rann tornen per turmentar la seva família i per amenaçar tot l'Univers DC. Ara, Mr. Terrific, el seu company a la Lliga de la Justícia, haurà de triar entre salvar Adam Strange o salvar el món.

La Noia i el mar / Catherine Meurisse; traducció: Carlos Mayor; color: Isabelle Merlet; s'inspira molt lliurement en la novel·la Coixí d'herba, de Natsume Soseki
Una jove dibuixant francesa acaba d'arribar al Japó per fer una residència artística. Vol pintar la natura. Però, quina natura? La que calma o la que aclapara? És possible capturar la bellesa d'un paisatge viu? Compartint el seu mateix camí, un pintor japonès vol pintar una dona. Quina dona? Nami, que té un establiment termal on els dos artistes s'allotgen? Ella, lluny de ser una model fàcil, és una dona inquietant, misteriosa, i que, lligada als elements de la natura, pot preveure l'arribada d'un tifó tan sols observant els plecs del mar.

El Duelo / Paula Cheshire
Paula narra el procés de dol després de la pèrdua de sa mare, travessant les diferents etapes que tenen, com a fi, una sola cosa: aprendre a viure amb el dolor i poder transformar-lo.

El Asombroso Spiderman / Stan Lee, Steve Ditko ; traducción: Santiago García
Aquí comença! El primer Omnigold dels dos que recopilaran el Spiderman original i definitiu: el creat per Stan Lee i Steve Ditko. Des del naixement del trepamurs fins als moments més transcendentals, mentre es creua en el camí dels seus pitjors enemics. El Doctor Octopus, El Voltor, El Llangardaix, L'Home de Sorra, el Follet Verd, Electro, Kraven el Caçador... Contempla aquí la primera aparició de tots ells!

El Incidente Darwin / Shun Umezawa
Un grup animalista anomenat Aliança d'Alliberament Animal assalta un laboratori de recerca biològica per rescatar la primera primat de la història que donarà a llum un híbrid d'humà i ximpanzé. Han passat quinze anys i els pares adoptius de Charlie, així va ser com es va batejar l'humancé, decideixen que vagi a l'institut com qualsevol noi de la seva edat. Allà coneix Lucy, una jove intel·ligent, però inadaptada amb qui aviat farà bones molles. Tot i això, l'ALA té altres plans per a Charlie i no dubtarà a atemptar contra la ciutat de Nova York per complir amb el seu retorçat propòsit...

Principiante / Florence Dupré La Tour
Així transcorre la infància de Florence: dolça, feliç i sense contratemps, en un entorn privilegiat i bucòlic. No obstant això, alguna cosa no li quadra. Alguna cosa desentona. Per què els seus pares miren cap a una altra banda quan sorgeixen certs temes? I aquestes rialles nervioses quan gossos o conillets d'Índies juguen de manera rara i frenètica?

Els Estrats / Pénélope Bagieu ; traducció de Marta Marfany
L'autora ens presenta el seu primer còmic autobiogràfic. Les històries de la seva infantesa i adolescència retraten l'adulta en què s'ha convertit. El seu amor pels gats, la seva primera parella, la lectura de l'herència del pare, els cursets d'esquí durant les vacances escolars... Ens mostren el vessant més íntim de l'autora narrat amb el seu humor i tendresa característics.

Patos: dos años en las arenas petrolíferas / Kate Beaton
Amb l'únic objectiu de pagar el préstec estudiantil, Katie viatja a l'oest per aprofitar la febre de l'or negre d'Alberta, una cosa que ja és una tradició per als habitants de la costa est, necessitats de llocs de treball amb bons salaris que no poden trobar en la seva estimada terra. Katie descobrirà la dura realitat de la vida a les sorres petrolíferes, on els traumes succeeixen diàriament, però rarament es discuteixen.