ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Novetats novel·la - Estiu 2023

27 de juliol de 2023

Aquí teniu les novetats de novel·la d'aquest estiu.

Piquer, Eva. Aterratge

La protagonista d'Aterratge decideix volar a Islàndia amb tres desconeguts per fotografiar-se dins la carcassa d'un avió estavellat el 1973. Una decisió que mai hauria pres abans de Tot Allò. Però el viatge desperta alguna cosa al fons del pou. Una altra decisió, escriure al pilot que va caure fa cinquanta anys. El Gregory respon, li explica tots els detalls de l'aterratge sense mica de literatura. I ella, que veu símbols a cada cantonada, s'adona que no pot passar-se el futur fent veure que el passat no ha passat. Entremig, una pandèmia, amics i lectures que són bots salvavides.

Sánchez Adalid, Jesús. Una Luz en la noche de Roma

L'estiu del 1943, la Gina, una estudiant de família acomodada, s'enamora perdudament de Betto, un intrèpid noi jueu que forma part d'una organització clandestina. Entre tots dos sorgeix una original, intensa i prohibida relaciódurant una de les tragèdies més impressionants de la història recent dʼEuropa.
Després de l'estrambòtica caiguda de Mussolini, Roma es precipita cap a una tempesta de violència que culminarà amb l'ocupació de la ciutat per les tropes de Hitler. D'altra banda, quan les SS es disposen a capturar tots els jueus del barri hebreu, a l'hospital de l'illa Tiberina serà ideat un engany sofisticat per salvar un bon nombre de persones: l'anomenada «Síndrome K».

Jungstedt, Mari. No te pierdo de vista : muertes inexplicables en una isla remota

L'illa de Lilla Karlsö està en calma després de la temporada turística i un llarg i calorós estiu. Un grup d'universitaris passa el cap de setmana a l'àrida i solitària illa abans que comenci el curs, però només una noia torna amb vida. L'assassinat múltiple commociona tot el país i el pànic s'estén per la universitat. Són els estudiants l'objectiu de l'assassí o simplement eren al lloc i al moment equivocats? Anders Knutas i Karin Jacobsson s'enfronten a aquest nou cas mentre la seva vida fa un gir inesperat.

Albinia, Alice. Cuando los dioses escriben el libro del destino

PeopleLila, una bella dona de misteriós passat, torna a Delhi des de Nova York, vint anys després, per assistir a les fastuoses noces d'una neboda del seu marit. El seu retorn desempolsa fets del passat i torna a remoure relacions refredades per la manca de contacte i per la llunyania emocional. Embolics de família amb desenllaços sorprenents, un retrat de la societat índia actual.

I també,

Novel·les històriques

Novel·les policíaques

Novel·les romàntiques

Novel·les fantàstiques

Novel·les eròtiques

Novel·la en anglès

Accessibilitat