Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Paton Soler. Cantautor

08 de febrer de 2019

Nascut el 4 de setembre de 1960 a Vilafranca del Penedès.
És fill de botiguers, nét i besnét de pagesos i es defineix com a cantautor “una mica” anàrquic. 

Estudia guitarra i solfeig a l'Alt Penedès i al Conservatori del Liceu de Barcelona. I guitarra flamenca a l'escola "Paco Peña" a Còrdova.
Durant 25 anys va impartir tallers de música i classes de guitarra i tambor a diferents escoles, centres culturals i esplais de l'Alt Penedès. Pujà per primer cop a un escenari amb només 13 anys i d'aleshores ençà ha actuat - en solitari o en diverses formacions musicals com Rovell d'Ou, Estel de Mar o Tirabuixó - a Catalunya, Ses Illes, País Valencià, Aragó, Galícia, Andalusia, Andorra, Alemanya i França. També ha actuat a ràdio i televisió: Catalunya Ràdio, Ràdio Vilafranca, Canal 20, Cadena Ser, Ràdio Estel, Penedès TV, Canal Blau TV, TV3, Canal 33, 324, TV1, TV2, TV Galícia, La Xarxa TV...

Ha publicat llibres de poesia, de música per a gralla, contes infantils i cançoners. I ha composat música per a ràdio, TV, cinema, teatre, publicitat, audiovisuals i espectacles folklòrics.
Ha participat en una vintena de videoclips musicals i en la gravació de més de mig miler de cançons repartides en una setantena de produccions musicals diferents.
Actualment dedica el seu temps a la recerca i gravació de cançons tradicionals i populars dels Països Catalans, composa cançons i fa recitals de petit format.

Bibliografia

Font:  http://patonsoler.blogspot.com/