Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

#vinstagrampenedès2018

07 de juny de 2018

Per cinquè any consecutiu, del 18 de juny al 14 d’octubre de 2018, les Biblioteques amb DO adscrites al Penedès et convidem a participar en un concurs fotogràfic a Instagram.

Com participar:

1.Fes una fotografia sobre el món del vi: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, enoturisme, moments...
2.Posa-li un títol i etiqueta-la amb el hashtag #vinstagrampenedès2018
3.Publica-la
a la xarxa Instagram a través del teu propi perfil.

Hi haurà dues fotografies premiades:

Fotografia més votada:
Les vint fotografies seleccionades pel jurat seran exposades presencialment a les nou biblioteques participants i també a les seves pàgines de Facebook del dia 1 al 23 de novembre de 2018, per tal que tothom que ho desitgi voti la que més li agradi. La guanyadora serà la que més vots i “M’agrada” rebi sumant el total de les nou biblioteques participants.

Fotografia del jurat:
Entre les vint fotografies seleccionades, un jurat integrat per representants del Museu de les cultures del Vi de Catalunya Vinseum, persones del món de la fotografia i de les biblioteques en triaran la guanyadora.

El premi per als autors de les dues fotografies premiades serà:
Un lot de vins
Un lot de llibres
Entrades a equipaments i espectacles de Cultura dels diferents municipis que organitzen el concurs.

Per a més informació, consulteu les bases del concurs.

Accessibilitat